Tietoa meistä

Pohjois-Lapin eläinsuojeluyhdistys ry (PLesy ry) on perustettu vuonna 2021, kotipaikkana Ivalo.

Y-tunnus 3198997-4

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua.

Pohjois-Lapin eläinsuojeluyhdistys ry toimii pääsääntöisesti jäsenmaksuista ja lahjoituksista saamiensa varojen turvin.

Voit tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi. Jäsenmaksu v. 2021, 20 euroa.

Voit auttaa myös lahjoittamalla yhdistykselle tarpeellisia tarvikkeita. Esim. eläinten ruokaa, hihnoja, pantoja, valjaita, vaatteita, kuivikkeita, desinfiointiainetta sekä lääkinnällisiä tarvikkeita, ei kuitenkaan reseptilääkkeitä.  Huolehdithan, että tarvikkeet ovat ehjiä ja puhtaita. Kiitos!

Ota aina ennen tavaralahjoitusta yhteyttä pohjoislapinesy@gmail.com.